Haveselskabet Frederiksborg af 1919

Procedure for salg af have

  1. Når du har besluttet dig for at sælge, tager du kontakt til Per Johansen formand, have 35, som giver dig de papirer, du skal udfylde.
  2. Når du har udfyldt papirerne, afleverer du dem i foreningens postkasse ved Fælleshuset eller afleverer dem hos Per, og betaler samtidigt et vurderingsgebyr på 1000 kr, der overføres til konto eller (Pers mobilpay) de skal bare ikke i postkassen, gerne kontant men så direkte til Per!
  3. Per indkalder vurderingsmænd, giver tidspunktet videre til dig.
  4. Når huset er vurderet, modtager du en vurderingsrapport, og er du enig - giver du Per besked, så det kan komme til salg på opslagstavlerne og på hjemmesiden.
  5. Når haven skal sælges, skal du holde åbent hus i 2 weekender et par timer lørdag og søndag hvor interesserede kan komme og se huset.
  6. Den/de der interesseret i at købe din have skal rette henvendelse på foreningens mail adr. info@hsf-1919.dk og den tilbydes i rækkefølge efter ventelisten. Køber skal godkendes af bestyrelsen iflg. havens regler, herefter finder vi i fælleskab en dag til underskrivelse af salgskontrakte. 
  7. På underskriftsmødet aftaler du med køber, hvornår overtagelsen af huset skal ske. I aftaler også, hvordan en eventuel refusion af betalt haveleje skal foregå.
  8. Køber skal overføre købesummen inden underskrivningen af salgspapirer, til foreningens konto.
  9. Når købesummen er indgået på foreningens bankkonto,  frigiver kassereren, 7 hverdage efter underskrivningen  købesummen og overfører til din konto …

 

     Per Johansen formand  tlf.61267093 eller mail per.jocool@gmail.com